Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Högkänslighet mjukhet & self-care

Vad behöver du hjälp att läka?

 

Nu är det bara en månad kvar tills det vänder: Om 31 dagar är det nämligen vintersolstånd, årets mörkaste dag. Och sedan går vi mot ljuset igen. Snart snart..!

Här på Höga Kusten har snön både kommit och försvunnit, skogen är fuktigt grön, och morgnarna är guld och aprikos neröver fjärden.

Hur har du det där du är? Jag hoppas så att du har det bra, och att du får må lugnt och gott.

 

 

Jag vill passa på att berätta för dig om Write Your Self – det program för läkande skrivande som jag sedan i somras har äran att få vara en del av.

Vårt fokus på Write Your Self är läkande efter trauma, och den kraft som finns i att få sätta ord på våra smärtsamma upplevelser. Genom våra program kan du få hjälp att finna ord för och återerövra just DIN berättelse, och genom det gå från känslor av ledsnad och maktlöshet till styrka och en väg vidare.

Här i den vackra kortfilm vi skapat berättar min kollega Anna Lovind mer:

 

 

Nu under november delar vi på Write Your Self ut stipendier, både för dig som vill skriva din historia, och dig som vill hjälpa andra att skriva sin.

Om du känner att detta sätt att läka och hitta mer välmående känns som något för dig så är stipendierna en underbar möjlighet. Du är varmt välkommen att läsa mer om dem på vår hemsida.

För, allt hänger ju ihop, tänker jag. Vår historia, vår läkning, vårt företagande, vårt liv. Vi är mångfacetterade varelser, och helhet och välmående i en del av vårt liv flödar ofta över även till de andra delarna.

 

 

Så, varmt välkommen att utforska mer av mitt hjärteprojekt Write Your Self om du vill. Du hittar oss på vår hemsida, Facebook eller Instagram.

Och ta hand om dig på allra mjukaste vis tills vi hörs igen.

*

Novemberstjärnhimlar och glimrande hopp,

Åsa-Saga