Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Om

Hej!

Så roligt att du hittat hit! Det är jag som är Åsa-Saga. Jag är språkkonsult, webbdesigner och välmåendeinspiratör, och kommer i det mesta jag gör hela tiden tillbaka till självsnällheten. Att vi behöver ta hand om oss själva och ge oss själva mjukhet, för att hålla. Först då kan vi vara ett bidrag till andra.

Jag bor på Höga Kusten i Västernorrland, i ett litet rött hus med utsikt över bergen och vattnen, och kom – här får du på 1 minut och 45 sekunder se mer från min plats och veta mer om mig och vad som driver mig:

Just nu har jag två stora hjärteprojekt som jag spenderar min tid med, och det är dels min e-bok Första hjälpen för högkänsliga, som är den bok som jag själv längtade efter i så många år, och som fått så fin uppmärksamhet. Dels är det också verksamheten Write Your Self, där jag och mina tre kollegor hjälper människor att återerövra sina ord och röster och berättelser efter trauma. Jag är så stolt över det vi skapar där.

Sedan driver jag ju min webbdesignbyrå också förstås, där jag hjälper egenföretagare och kreatörer att hitta sitt unika och att visa upp det för sin publik.

Välmående, självsnällhet och digital kommunikation. Släng in min passion för rawfood i den mixen, ihop med naturkärleken och glädjen över att ha skapat ett liv där jag inte längre behöver bo i stan. Där har du mig och det jag gör i ett nötskal.

Här på bloggen skriver jag om högkänslighet, mjukhet och self-care, om hur vi kan hitta energi och näring på naturlig väg, om skapande, kreativitet och produktivitet, och emellanåt delar jag också inspirerande intervjuer.

Jag är så glad att du har hittat hit.

Välkommen! ♥

/ Åsa-Saga