Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Resurser för ditt välmående

 

Högkänslighet

Kreativ och fritänkande, men med ett stort behov av att få vara i fred och smälta intryck? Du är inte ensam om din känslighet. Såhär kan vi högkänsliga kreatörer bygga en tillvaro som tar tillvara på oss på bästa sätt.

Läs mer här

 

 

 

Fri inspiration

Tio års utforskande bland coacher, kuratorer, präster, livskonstnärer och andra kloka människor resulterade i min e-bok 12 genvägar till att bli mer den du vill vara. Den hjälper dig att skapa en hållbar grund, för både ditt liv och ditt företagande. Och just nu vill jag dela den med dig helt gratis.

Läs mer här

 

 

 

Läkande skrivande

Våra berättelser är viktiga, och jag är helt övertygad om att vi efter svåra upplevelser i livet kan hitta oss själva igen genom orden, och skriva oss tillbaka till vår kraft. Genom verksamheten Write Your Self – som jag driver med mina tre kollegor – får jag vara med och hjälpa människor till läkning genom skrivande, och det är en av de saker i livet som gör mig riktigt stolt. Du kan läsa mer om vår verksamhet på länken här under.

Läs mer här

 

 

Artiklar & intervjuer

Här hittar du mina bästa texter om vägarna till mer kreativitet, till mer tillit, till självomhändertagande och återhämtning. Dessutom får du del av min intervjuserie med förebilderna som redan lever mjukheten i praktiken.

Energi & näring på naturlig väg
Högkänslighet, mjukhet & self-care
Inspirerande intervjuer
Skapande, kreativitet & produktivitet