Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Skapande kreativitet produktivitet

Från osynlig till självklar – hör Anna Åberg intervjua mig om att nå ut bättre

 

Det är söndag och jag skriver till dig från ett Höga Kusten som strålar i guld och grönt – björklöven är halvvägs utslagna, och solen når ända ned till min meditationsplats i slänten bakom stugan.

Hur har du det där du är? Har du det bra? Jag hoppas det!

 

 

Det har nu gått en dryg månad sedan jag släppte min e-bok Från osynlig till självklar, och den har redan fått massor av positiv uppmärksamhet. Många som är i uppstartsfasen av sitt företagande har hört av sig och tackat för materialet, och säger att det är till stor hjälp och inspiration för dem. Och flera har dessutom velat köpa boken i tryckt format. (Vilket går helt bra, det är bara att höra av sig.) Allt det gör mig såklart himmelens glad!

Jag skapade ju e-boken just som en lättsam och handfast hjälp till företagare och kreatörer, och som ett svar på den här frågan som jag ofta får:

 

”Hur kan jag nå ut till människor och få dem intresserade av det jag gör?”

 

Det är en fråga som vi alla behöver förhålla oss till tänker jag, så i egenskap av språkkonsult och onlinekommunikatör så skapade jag boken som mitt försök till svar. Och i den delar jag med mig av tio konkreta åtgärder som gör vår kommunikation smartare och effektivare – får oss att nå ut bättre – och som dessutom går att genomföra helt på egen hand.

En av dem som under den här månaden uppmärksammat mig och e-boken är den strålande entreprenören Anna Åberg – ”Sveriges mest digitala nomad” – som bland mycket annat startat den digitala mötesplatsen Nooffice, där företagare kan utbyta erfarenheter och få mer kunskap om hur man på bästa sätt driver företag via internet.

Anna intervjuade mig för ett par veckor sedan, och lät mig dela mina råd och knep från e-boken med hennes Nooffice-deltagare. Och nu har jag förmånen att få dela den intervjun även här, med dig!

Intervjun är en halvtimme lång, och i den berättar jag inte bara om de tio stegen som tar din kommunikation från osynlig till självklar, utan jag delar även mina egna svårigheter med att våga synas – till exempel historien om hur jag startade mitt första Facebook-konto under det falska namnet Margareta Åberg, helt enkelt för att jag inte vågade bli sedd.

Du kan lyssna på intervjun direkt via webben genom spelaren här under, eller spara ned den i mp3-format till din dator/platta/telefon genom att ladda ned den här filen.

 

 

Och om du hellre vill läsa än lyssna, och inte redan har bekantat dig med den, så kan du enkelt ladda ned e-boken här, alldeles gratis: www.frånosynligtillsjälvklar.se.

 


 

Det känns så rikt och gott att få dela de här kunskaperna med dig och med andra, för jag minns den ju fortfarande: Känslan när jag själv hade startat mitt företag. Hur jag satt där med registreringsbeviset från Skatteverket i min hand och kände ”Jaha, nu då? Var ska jag ens börja?!”.

Så många möjligheter, så många idéer, och så den stora frågan: Hur ska jag egentligen kunna nå ut till människor och få dem intresserade av det jag gör?

Som utbildad i branschen hade jag ett försprång, förstås, men det var ändå en utmaning att hitta rätt metoder och vägar. Därför känns det nu extra roligt att få dela med mig både av de knep och kunskaper jag hade sedan innan, men också de jag lärt mig längs vägen, genom vidareutbildningar och erfarenheter.

 

 

För, de där vackra idéerna du vill genomföra och dela – vi vill ju ta del av dem!

Det du har att erbjuda kan vara till glädje för så många.

Och du förtjänar bästa tänkbara förutsättningar för att nå ut.

Så, om du vill: Lyssna nu direkt på intervjun mellan mig och Anna här ovanför. Där får du mina bästa tips till hjälp längs din väg.

Och vill du hellre läsa än lyssna, så hittar du e-boken här.

Jag hoppas så att du ska tycka om mina råd, och att de ska vara till nytta och glädje för dig.

För – när vi delar våra kunskaper med varandra så blir vi ju så mycket smartare.

Då kan vi skapa vad vi vill.

Hurra!

*

Med hopp och visioner och en strålande väg framåt,

Åsa-Saga