Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Energi och näring på naturlig väg

Friskspray giveaway!

 

Under det senaste året har jag utbildat mig till botanisk aromapedagog. Det är så himmelens intressant att få knyta samman mina intressen för välmående, hälsa, natur, örter och goda dofter, och att dessutom få lära sig hur det egentligen fungerar och hänger ihop. Vetenskap och fakta, natur och möjligheter – I love it!

Att få upp ögonen för eteriska oljor har varit spännande. Om du inte är insatt kan eteriska oljor bäst beskrivas som en slags vätska som finns i doftkörtlarna hos växter. Det är en vätska som dessutom enkelt omvandlar sig till doftande gas. De eteriska oljorna hjälper växterna att kommunicera och att skydda sig mot yttre hot, och kan i många fall ha välgörande egenskaper även på människor.

(Här hissar vissa kanske flumflagg, men helt i onödan skulle jag säga. 70% av alla konventionella läkemedel som introducerades mellan 1981 och 2006 kommer från naturliga ursprung. Naturen är inte automatiskt likamed dåligt, utan snarare är naturen så mycket smartare än oss, vilket jag skrivit mer om här.)

*

Nu när min utbildning går mot sitt slut är jag mitt i en härlig virvel av att knyta samman, utveckla och hitta kunskaper och resurser utifrån detta som jag vill dela med mig av.

Och jag är så pepp, och älskar detta så mycket! Därför vill jag bjuda in dig i min pepp, och dela med mig av något jag själv använt massor i vinter, nämligen min anti-förkylnings-spray: Min friskspray!

 

 

Den doftar djupt och maffigt läkande, med en bas av eucalyptus, och toner av bland annat myrten, cederträ, frankincense och citrus. Allesammans oljor som sägs kunna ha välgörande effekter på luftvägar, andning, virus och förkylningsbesvär av olika slag.

Jag sprayar den runt mig, på mig, och inte minst 5-6 sprut på madrassen på var sida av kudden i sängen om kvällen. Min näsa och mina luftrör älskar den.

Den är såklart botanisk och ekologisk hela vägen, och jag har tre stycken som jag vill dela med mig av.

 

Vill du vara en av de tre som får en spray?

Gör såhär:

1. Se till att du är uppskriven för att få mina inspirationsutskick per mejl. (Är du det redan så vet du ju det; och är du det inte så skriver du upp dig här.)

2. Sänd mig ett mejl med ditt namn och berätta varför du vill ha en av sprayerna.

Sedan är det klart!

Du kan delta i giveawayen till och med lördag den 14:e mars 2015. Söndag den 15:e mars lottar jag sedan fram 3 vinnare bland de som deltagit. Och håller tummarna att det blir du, förstås!

*

Friskhet, pepp och ljuvliga dofter,

Åsa-Saga