Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

12 genvägar till att bli mer den du vill vara

Är du trött på den där tvivelrösten som viskar att du och det du skapar är en fejk och att det inte kommer att gå vägen?

Önskar du att det skulle finnas en genväg bort från det; en genväg till mer säkerhet och ett sätt att liksom tjuvkoppla sig själv?

Det finns det.

Det finns en genväg.

Och faktiskt inte bara en, utan tolv.

Och jag vill dela dem med dig.

För det är ju så lätt att tro att vissa föds med talang och underbara omständigheter som gör att deras kreativitet och företag och välmående blomstrar och lyckas alldeles av sig själva.

Men mina möten genom åren med människor, kreatörer och entreprenörer har lärt mig att det mycket sällan ser ut så.

Jag har därför skapat en e-bok som kärleksfullt men konkret lotsar dig tillbaka gång på gång till din främsta resurs:

Dig själv.

 

 

För: Vi behöver vara modiga och fokuserade, visst, men framförallt behöver vi också bli mer på vårt eget lag.

Ju mer vi vet vad vi behöver och ger oss själva det, desto mer får vi tillgång till vår energi, vår styrka, vår pepp, vår idérikedom och vår generositet. Allt det vi behöver som kreatörer, företagare och människor.

Och det behöver inte ens vara svårt.

Inte med de här 12 genvägarna.

 

 

Den här e-boken ger dig handfasta resurser för att:

  • Bli din egen bästa vän och sluta jämföra dig med andra.
  • Få in fler saker i din vardag som gör dig glad.
  • Kontakta dina inspiratörer.
  • Välja din egen världsbild.
  • Få mer framtidshopp.
  • Hitta och bibehålla modet att gå din egen väg.
  • Börja skapa ditt drömliv.

 


Åh vad jag tycker om din e-bok, Åsa-Saga! Tonen, språket och budskapet känns så rakt, och mjukt skriver du dig nära fram till läsaren. Och vilket bra urval av ämnen/tips/övningar! Massor med värde på dessa sidor.

Åsa Boström

Coach, författare & konstnär, ÅSA BOSTRÖM

 

Maken till färg- och glädjeexplosion får en leta efter! Explosionen sker lågmält och mjukt som en värmevåg genom kroppen i kontakt med dig Åsa-Saga. Vartefter jag läste kände jag mig mer och mer buren, och som att jag hade någon att hålla i handen när jag utforskar vad jag behöver för att må bra. Boken talar på så många nivåer och jag älskar det!

Petra Eleonora

Inspiratör, Petra Eleonora

 

Jag är långt ifrån en yogaintresserad, lugn feelgoodmänniska med tålamod att läsa recept och laga raw food, och befinner mig även långt ifrån insikten om att det nog vore bra att ägna sig åt sådant eller vila en stund ibland. En främmande människa på nätet som ska ge råd om hur jag ska leva eller som låter snäll genom skärmen – nja, det är inte min grej. Men – jag lockades av de vackra bilderna på Facebook, klickade in mig på hemsidan och laddade hem Åsa-Sagas e-bok, och trots att jag inte väntade mig att det skulle vara min genre fångade hon mitt intresse redan med den första punkten, som jag helt håller med om. En trevlig bok som ställer bra frågor och går att återkomma till när man behöver tänka annorlunda.

Maria-Thérèse Sommar

Fotograf, konstnär & skribent, Afiori


 

Och vet du: Just nu får du e-boken helt gratis. Den är min gåva till dig, för att hjälpa dig ännu mer till den du vill vara och det du vill skapa.

Klicka på bilden här under för att få tillgång till e-boken: